• Dé prijsvergelijker
 • 47.868 Producten
 • Lage prijzen
 • Gratis verzending*
 

Philips Hue LightStrip Plus 2 meter - Led Strip - White and Color Ambiance

Hartslagmeters
€ 65.8665.86
Laagste prijs van de 3 aanbieders
5.013
 1. Bol.com
  € 65,86
  lees meer
  Levertijd: op voorraad. voor 23:59 besteld, morgen in huis
 2. Media Markt
  € 67,99
  lees meer
  Levertijd: voor 23.30 besteld, morgen in huis
 3. Fonq.nl
  € 75,67
  lees meer
  Levertijd: voor 23:00 besteld, morgen in huis
 4. 3 online winkels bieden dit product aan. Na onze prijsvergelijking is Bol.com als goedkoopste partner aangemerkt met een extra lage prijs van € 65,86. Andere online winkels bieden dit product aan voor prijzen tussen de € 65,87 en € 75,67. Dit product is direct leverbaar bij de goedkoopste partner. Bij al onze online winkels kunt u veilig online de producten bestellen en betalen.
Philips Hue LightStrip Plus 2 meter - Led Strip - White and Color Ambiance
las

Vorm het, bevestig het aan een solide oppervlak en verleng tot maximaal 10 meter met extensies van 1 meter Sluit aan op uw Philips Hue bridge en bedien met uw smartphone of tablet.

Ontdek alle mogelijkheden

Schilderen met licht

Speel met licht en kies uit 16 miljoen kleuren in de hue-app om de slimme verlichting af te stemmen op uw stemming. De Philips Hue LightStrip Plus geeft van de eerste tot de laatste verlenging een consistente kleur. Gebruik een favoriete foto en beleef dat speciale moment opnieuw met lichtspetters. Sla uw favoriete lichtinstellingen op en gebruik ze wanneer u maar wilt.

Hoge lichtopbrengst: 1600 lumen

Met een hoge lichtopbrengst van 1600 lumen en een fantastische verlichting over de totale lengte geeft de Hue LightStrip Plus voldoende licht om te gebruiken voor zowel decoratieve als functionele doeleinden.

Synchroniseer licht met muziek en films

Vergroot uw TV ervaring naar de hele kamer of til uw game ervaring naar een hoger niveau. Download een app van derden en ontdek de verrassende dingen die u kunt doen met Philips Hue. Of synchroniseer de verlichting met uw favoriete muziek en geniet ten volste van de beat. Maak van elke kamer een dansvloer en zie hoe het licht reageert op de muziek. Download een van de apps van derden en laat het feest beginnen met Philips Hue.

Vorm, buig en verleng

De Hue LightStrip Plus is de meest flexibele lichtbron die u zich maar kunt bedenken. De strip wordt geleverd met een afneembare stroomadapter voor eenvoudige installatie. U kunt de strip vrijwel elke vorm geven en de tape op de achterzijde gebruiken om deze te bevestigen aan een solide oppervlak. Indien nodig kunt u uw Philips Hue led strip op maat knippen op de aangewezen markeringen. Plaats de LightStrip Plus in meubilair, onder keukenkastjes of bevestig deze op bouwkundige elementen zodat er een indirect licht van uitgaat. De Philips Hue led strip Plus is de meest veelzijdige en krachtige lichtbron waarmee u uw kamer tot leven kunt brengen.

Voor uw moment

Licht voor uw welzijn

Licht beïnvloedt ons humeur, ons gedrag, onze concentratie en ons ritme. Met de app stelt u het optimale licht voor de gelegenheid in. Philips Hue helpt u meer energie te krijgen, te concentreren, te lezen en te ontspannen. Maak van elk moment in uw dagritme een moment om van te genieten. Voel het verschil. Voel u beter.

Creëer de gewenste sfeer

Bepaal de juiste sfeer voor elk moment met schitterend, natuurlijk wit licht. Stel met de app de wittinten in, van koel stimulerend daglicht tot ontspannend, warm wit licht. Bepaal zelf de lichtsfeer in huis. Niet te licht. Niet te donker. Precies goed.

Voor uw gemoedsrust

Weg-van-thuis bediening

U kunt uw verlichting op afstand bedienen waar u ook bent. Controleer of u bent vergeten uw lampen uit te schakelen voordat u thuis wegging, en schakel ze alvast in als u laat moet werken. Met geofencing-technologie kunt u uw lampen al inschakelen voordat u thuiskomt en automatisch laten uitschakelen wanneer u weggaat. Het draait er allemaal om uw leven makkelijker te maken en u op een slimme en handige manier gemoedsrust te geven.

Lichtschema's instellen

Met de schemafeature van de Philips Hue-app kan Philips Hue het laten lijken alsof u thuis bent als u niet thuis bent. Stel de lampen in om in te schakelen op een vooraf ingestelde tijd, zodat de lichten aan zijn wanneer u thuiskomt. U kunt zelfs in kamers het licht op verschillende tijden laten inschakelen. En natuurlijk kunt u het licht 's avonds geleidelijk laten uitschakelen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat er nog lampen aan zijn.

Smart control

Verbind uw Philips Hue lampen met de bridge en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Bedien uw lampen vanaf uw smartphone of tablet via de Philips Hue app of voeg schakelaars toe aan uw systeem om uw lampen in te schakelen. U kunt timers, meldingen, wekkers en nog veel meer instellen om je Philips Hue ervaring nog mooier te maken.

Eenvoudig, betrouwbaar en toekomstbestendig systeem

Breid uw ecosysteem uit

U kunt tot 50 lampen en 10 accessoires verbinden met de Philips hue bridge (niet meegeleverd). Begin gewoon met een van de beschikbare starterkits of een aparte bridge en voeg naar wens Philips hue-producten toe. Vervolgens kunt u uw verlichting met een vingerveeg bedienen via de intuïtieve Philips hue-app. Philips hue is gebaseerd op ZigBee, een energiezuinige, veilige en betrouwbare technologie waarmee u de lampen kunt bedienen. Er worden voortdurend nieuwe features en verbeteringen toegevoegd aan het systeem. Zowel software- als firmware-updates worden draadloos en naadloos uitgevoerd, rechtstreeks op uw Philips hue-producten.

populair products / recent viewed box